AGA ovn

Tanker om Aga komfyr, miljø og gjenbruk

Jul med Aga

God Jul og godt Nytt År til alle som tilfeldig eller ikke tilfeldig er gjennom min side.

Julen er deilig. Selv uten snø og dagene er mørke med vind og regn. Da er det spesielt godt å være hjemme og kose seg inne. Kjenne varmen fra Aga ovnen. Nyte maten laget i Aga komfyren.

IMG_5917 IMG_5888 IMG_2792 IMG_2820 IMG_2817 IMG_2814 IMG_5987

IMG_2847 IMG_6008 IMG_5928 IMG_5934 IMG_2809

Single Post Navigation

2 thoughts on “Jul med Aga

  1. Camilla Langbo Lien on said:

    Tuse tusen takk for flotte bilder og greie oppskrifter. Jeg har fått min old engelsk racing green tre ovns aga i hus og drømmen om nydelig mat varmt kjøkken og ikke stresset husmor har jeg sett lite til. Ovnen var ferdig montert på fredag og varm på lørdag. Startet med alt på en gang, brød, steik, poteter i form, nei og nei. Temperaturen på kjøkkenet er det eneste som ble som forventet. Brødet ble meget godt stekt, potetene ikke kokt inne i ovnen, må ha lokk på ser jeg, og kjøttet meget godt krydret. Jeg skjønner jo at når ingenting renner ut av kjøttet, vil jo alt krydderet sitte på kjøttet. Leste det påmsiden din. Nå har jeg bestilt meg kokebøker og tips bøker og aga bibel. Dette skal nok gå bra. I mens får jeg kose meg med dine flotte bilder og lese alt du har skrevet en gang til..

    • Gratulerer med Aga! Det tar litt tid å venne seg å bruke ovnene riktig. Jeg håper du vil bli like glad i Aga som jeg. Og tusen takk for veldig hyggelig kommentar på bloggen min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Hageflekken

En blogg om økologisk hageglede

Reisebloggen

En blogg om å reise. Fra ide, til forberedelse og gjennomføring av reisen.

Informasjon om alt som er verdt å lese – Grønn guide

Tanker om Aga komfyr, miljø og gjenbruk

Sjarmerende GJENBRUK

Tanker om Aga komfyr, miljø og gjenbruk

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

The World According to Lady AGA Blog

Tanker om Aga komfyr, miljø og gjenbruk

Aga Kitchen

Tanker om Aga komfyr, miljø og gjenbruk

%d bloggere liker dette: