AGA ovn

Tanker om Aga komfyr, miljø og gjenbruk

Om meg

Mitt liv som mange andres består av glede og sorger, latter og tårer. Ser mye tristhet og mye skjønnhet i alt rund meg og det rører meg dypt. Største verdier for meg er menneskenes og dyrenes liv. Tenker at planter kjemper for livet, ser ugress presser seg mellom steiner eller et lite tre prøver å overleve på berg.

Ofte slitsom familiehverdag, men kan ikke forestille meg uten den. Får energi tilskudd i natur sammen med familien på turer og reiser, og ved kontakt med dyr. Det gjør godt for meg å observere fugleliv, føle med når duene kommer tilbake til oss om våren og løkplanter eller stauder kommer til livet om og om igjen. Liker å fange opp de gode øyeblikk med fotobilder.

IMG_1231

Har medisinsk yrke som jeg er fornøyd med, men skulle ønske å gjøre så mange andre ting. Mine interesser og hobbyer er mange og de forandres noe med alder og årstid. Dessverre har jeg ingen hobby som oppsluker meg helt. Beundrer de som har lidenskapelig linje i livet sitt. Fasinert av historier om mennesker som velger og lykkes med å forvandle sitt liv totalt, starte på nytt.

Ganske konservativ i smak, men liker sjeldne ting og annerledes valg. Verdsetter kvalitet. Liker pene og koselige ting hjemme, og Aga komfyr er en av de spesielle. Aga gjør huset mer koselig og er et samlingspunkt for våres familie på fire (min mann, sønn, hund og jeg).

Med årene har jeg forandret min innstilling på miljøvennlighet og gjenbruk. Jeg har blitt mer bevist opptatt av dyrebeskyttelse, vennlighet og respekt for natur, bruk av naturens gaver.

Bloggen (fra høst 2013) handler om min Aga ovn, også noen tanker om miljø.

Kontakt : 1blackdora1@gmail.com

. 044

IMG_0520

IMG_5198 IMG_1328 IMG_8318 IMG_1396 IMG_8501 IMG_1438

2 thoughts on “Om meg

  1. Elena Pedersen on said:

    Du er fantastisk kvinne og jeg er glad for at jeg kjenner deg! Det er ikke mange, kanskje heller få, som går nesten hver dag til bryggen for å mate svanene og and i vinterkulde! Du bryr deg om naturen og er et sunt menneske! Jeg er rett og slett rørt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Hageflekken

En blogg om økologisk hageglede

Reisebloggen

En blogg om å reise. Fra ide, til forberedelse og gjennomføring av reisen.

Informasjon om alt som er verdt å lese – Grønn guide

Tanker om Aga komfyr, miljø og gjenbruk

Sjarmerende GJENBRUK

Tanker om Aga komfyr, miljø og gjenbruk

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

The World According to Lady AGA Blog

Tanker om Aga komfyr, miljø og gjenbruk

Aga Kitchen

Tanker om Aga komfyr, miljø og gjenbruk

%d bloggere liker dette: