AGA ovn

Tanker om Aga komfyr, miljø og gjenbruk

Hvorfor skriver jeg om Aga

En kvinne på nettet spurte om noen har erfaring med Aga ovn. Selv foretrekker jeg å høre meninger fra eiere fremfor anbefalinger fra butikken. Det gjelder ikke Aga/Fired Earth butikk i Oslo, der fikk jeg god introduksjon fra dem som selv har Aga. Jeg fikk også kveldsinvitasjoner til prøvesmaking av forskjellige mattretter som ble laget foran oss av profesjonelle kokker, og ikke minst fikk vi det beste ingeniørarbeid både med tanke på installering av Aga og videre oppfølging.

Jeg har brukt Aga komfyr i 3,5 år nå, og har en viss erfaring.

Jeg elsker min Aga og vil gi min hyllest til Aga, spesielt på grunn av inntrykk av at ikke mange kjenner Aga ovn.

IMG_5392

One thought on “Hvorfor skriver jeg om Aga

  1. Elena Pedersen on said:

    Ja, AGA er fantastisk! Nå har jeg opplevd selv det med AGA ovn. For noen måneder siden var det ingen begrep for meg og jeg viste ikke hva AGA var, men så skjedde det. Jeg ble invitert av denne flotte damen som skriver denne bloggen til å bli med på presentasjonen av AGA ovn. Denne kvelden var det en professjonell kokk som laget mat og fortalte om hvordan man skulle lage den i AGA ovn. Maten var himmelsk og det så ikke ut som han brukte noen «triks» eller det var noen kompliserte greier. Han hadde stort sett «hakket» maten, dandert den med salt og krydre, smør eller olje og satt det hele inn i ovnen. Så laget maten seg selv mens vi pratet. DET var imponerende! I vår stressende hverdan er dette helt supert!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Hageflekken

En blogg om økologisk hageglede

Reisebloggen

En blogg om å reise. Fra ide, til forberedelse og gjennomføring av reisen.

Informasjon om alt som er verdt å lese – Grønn guide

Tanker om Aga komfyr, miljø og gjenbruk

Sjarmerende GJENBRUK

Tanker om Aga komfyr, miljø og gjenbruk

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

The World According to Lady AGA Blog

Tanker om Aga komfyr, miljø og gjenbruk

Aga Kitchen

Tanker om Aga komfyr, miljø og gjenbruk

%d bloggere liker dette: